Mai mult decât o sesiune de shopping, o întalnire cu unele dintre cele mai apreciate branduri internaționale


 

The Grand Avenue este galeria comercială situată la parterul clădirii The Grand, acolo unde s-au așezat, de-a lungul timpului, cele mai puternice branduri de pe piața de lux din România. Motivul alegerii acestui loc este simplu: The Grand Avenue este singurul loc din București și din România, care îndeplinește, în totalitate, riguroasele standarde impuse de brandurile de lux internaționale.

BRANDURI

AEVUM

Bijuteriile nu sunt doar o expresie a luxului, dar și a iubirii. Magazinul nostru oferă bijuterii femeilor care apreciază versatilitatea, stilul și eleganța, iar obiectivul nostru este să oferim produse atemporale și să contribuim la stilul și originalitatea clienților noștri.

Află mai multe

Anyoli Jewelry

Artă și tehnologie într-o bijuterie. Dăruiește din suflet punând emoție pură într-o bijuterie ce va vorbi inimii persoanei dragi la o simplă atingere a telefonului.

Află mai multe

Billionaire

Un brand de lux pentru bărbați fondat în 2005 și dedicat oamenilor de succes, Billionaire înseamnă îmbrăcăminte și accesorii realizate din materiale exclusive, 100% fabricate în Italia, în cea mai înaltă tradiție artizanală.

Află mai multe

DALB

Creativitate și originalitate în produsele unicat ale designerilor români. Adunând laolaltă talente locale în curs de afirmare în domeniul creativ, magazinul DALB oferă clienților doritori de frumos produse de calitate, cu design incontestabil și de producție autohtonă.

Află mai multe

Diesel

Un pionier al denimului, încă din anul 1978, Diesel îți pune la dispoziție o colecție variată de haine, încălțăminte și accesorii cu stil.

Află mai multe

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana este unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux, fondat în anul 1985, în Legnano, de către Domenico Dolce și Stefano Gabbana. Luxul autentic și neconvențional se îmbină cu un stil care exprimă noi forme de eleganță, izvorâte din identitatea puternică cu rădăcini mediteraneene.

Află mai multe

Dsquared2

Un brand plin de energie și extravaganță. Colecțiile sunt îmbinări ale contrastelor inconice: sport și glamourous, casual și extravagant, feminin si masculin, creând un concept distinct de lux alternativ.

Află mai multe

El Unico

Trabucuri fabricate manual, băuturi fine, precum și accesorii de lux într-o atmosferă ce învăluie simțurile. El Unico este cel mai important lanț de magazine de trabucuri din România, cu o vechime în piață de peste 15 ani.

Află mai multe

Elisabetta Franchi

Elisabetta Franchi este creatorul impecabilelor colecții ready-to-wear, colecții ce datorează succesul stilului său unic, calității și a atenției pentru detalii, toate acestea Made in Italy.

Află mai multe

Elysée

Parfumuri de nișă si cosmetice de lux, într-un spațiu creat pentru a te inspira. Esențe artizanale, aflate pe liste de așteptare în întreaga lume, cele mai bune linii de îngrijire corporală, alături de accesorii sofisticate sunt expuse într-o ambianță unică.

Află mai multe

Ermanno Scervino

Articolele de îmbrăcăminte Ermanno Scervino sunt inovatoare, rafinate, sofisticate și originale, conțin un amestec de elemente aparte, reprezintă o reală intersectare a calității, eleganței și a bunului gust în materie de modă. Ermanno Scervino înseamnă un lux iconoclastic, emancipat și inovativ.

Află mai multe

Terminal of Fashion

Deschis în 2017, Terminal of Fashion este un boutique multibrand care se focusează pe comercializarea de genți și pantofi de lux, dar și a altor categorii de accesorii, de la branduri precum Jimmy Choo, Saint Laurent, Gianvito Rossi, Lanvin, Pierre Hardy, Aquazzura și multe altele.

Află mai multe

Louis Vuitton

O lume a eleganței ce poartă amprenta inconfundabilă Louis Vuitton, unul dintre cele mai recunoscute branduri pe plan mondial și, totodată, un sinonim al luxului.

Află mai multe

Philipp Plein

Un brand exclusiv, plin de pasiune și efervescență, oferă cele mai noi colecții de haine, încălțăminte, genți și accesorii provocatoare și luxuriante, realizate cu o atenție deosebită pentru detalii.

Află mai multe

Rolex

Rolex, producătorul elvețian de ceasuri, cu sediul central la Geneva, este recunoscut la nivelor mondial pentru expertiza și calitatea produselor sale. Astăzi, brandul Rolex este prezent în peste o sută de țări din lume, prin mai mult de 30 de afiliați și centre de service, garanția calității și a autenticității ceasurilor.

Află mai multe

TUDOR

TUDOR este un brand elvețian premiat internațional, care oferă ceasuri mecanice cu o estetică rafinată, fiabilitate dovedită și un raport calitate-preț unic.

Află mai multe

Valentino

Un univers estetic inconfundabil și un reper al industriei de fashion, piesele semnate Valentino sunt disponibile atât pentru bărbați, cât și pentru femei, streetstyle sau ținute de covor roșu, alături de pantofi, genți, bijuterii și parfumuri.

Află mai multe